30 вересня пройде велопробіг «КДТУ-Планета Спорт 2018»


Велопробіг «КДТУ - Планета спорт 2018» стане яскравим завершенням багатого на події річного спортивного сезону в Калінінградській області. З цим заходом Калінінградський державний технічний університет брав участь у конкурсі проектів Росмолодежи і виграв грант на його реалізацію. Завдяки цьому всі бажаючі зможуть взяти участь у заїзді абсолютно безкоштовно. Ті, хто зареєструється в числі перших двох тисяч, до того ж отримають харчування і красиву пам'ятну медаль.

Маршрут велопробігу повторить минулорічний. Старт і фініш розміститься на перевіреному місці - на автопарковці у ДС «Янтарний». Колона висунеться в сторону Чкаловського перехрестя, а потім піде за старою Світлогірське дорозі через Переславськой. Маршрут продовжиться до кумачевій, а потім дорога поверне вліво в напрямку Логвинове. Після Черепанова через Чоколівський поворот, де колона максимально підтягнеться, - дорога на фініш!


Організатори спільно з Управлінням ДАІ по Калінінградській області опрацювали комплекс питань, що стосуються безпеки дорожнього руху під час велопробігу. Був врахований досвід проведення всіх великих спортивних заходів цього року, тому є всі підстави вважати, що участь у велопробігу «КДТУ - Планета спорт 2018» стане ще більш комфортним і безпечним. Головні вимоги до учасників: вік повинен бути не молодше 16 років, обов'язковий атрибут - велошлем, велосипед повинен бути в технічно справному стані. Колону супроводжуватиме машина технічної підтримки, автобус і карета швидкої медичної допомоги.

Реєстрація на велопробіг по засланні .

Після реєстрації необхідно отримати пакет учасника з номером і талоном на харчування до 29 вересня 2018 г. в магазинах мережі «Планета Спорт» за адресами: вул. А. Невського, 7-9, Радянський просп., 39. Режим роботи магазинів: щодня з 10:00 до 20:00. Для цього необхідно пред'явити посвідчення особи і роздрукований квиток (або продемонструвати його в електронному вигляді на мобільному носії).

Збір учасників велопробігу на автостоянці біля ДС «Янтарний» з 09-30. Старт велопробігу заплановано на 10-00 30 вересня 2018 р