82738 Bukhara (Decori & Decori) - купити шпалери в Києві

Відкладені шпалери на стіни «82738» замовити у нас в Київському   Інтернет магазині якісних шпалер   Ви можете онлайн через корзину

Відкладені шпалери на стіни «82738» замовити у нас в Київському Інтернет магазині якісних шпалер Ви можете онлайн через корзину.

Детально про шпалери 82738 Bukhara (Decori & Decori)
Скоро (швидко) поклеїти шпалери на стінах в будинку або квартирі можливо внаслідок наявного, дуже потрібного розміру рулону 1.0 x 10м. 82738 Bukhara мають Кавовий колір, а так-же в комбінації з візерунком типу «візерунки» прийде Вам на допомогу при створенні вишуканого дизайну, доповнять інтер'єр.

Повністю новий сучасний каталог колекції «Bukhara» була розроблена внести впорядкованість і затишок, ще вона наповнює світлом і вишуканістю. Візуально збільшить вашу кімнату, заллють красою і вишуканістю.

Шпалери для стін вашого приміщення 82738 представлені в колекції «Bukhara» (Decori & Decori) спочатку зроблені великим відомим виробником «Decori & Decori». Місце розташування потужностей: Італія. Decori & Decori примудрився охарактеризувати себе як визнаний бездоганністю.
Ви знайдете масу корисної інформації в розділі шпалери в хол

Основні характеристики:

  • Колір - кавовий
  • Малюнок - візерунки
  • Для приміщення - вітальня
  • Розмір рулону - 1.0 x 10м
  • Вид шпалер - вінілові на флизелиновій основі

Миттєво закупити у нас шпалери на стіну 82738 Bukhara (Decori & Decori) і інший потрібний товар можливо набравши номер тел. +38 (063) 501-79-22 ще маєте слушну нагоду відправити запит на нашу адресу ел. пошти [email protected].

Чекаємо Ваших замовлень! Звертайтеся!