АКТАКОМ - Вимірювання пікового значення споживаного струму за допомогою струмових кліщів Актаком АТК-2025

Цифровий безконтактний вимірювач струму Актаком АТК-2025 призначений для вимірювання постійного і змінного струму без розриву силового ланцюга, постійного і змінного напруги, а також опору ланцюгів і резисторів. У приладі реалізована функція утримання показань і фіксація пікових значень з відображенням результатів вимірювань в цифровому вигляді. Функції можуть застосовуватися при проведенні робіт в процесах налагодження, ремонту і лабораторних досліджень в умовах помірного клімату. Особливістю приладу є специфічний трансформатор з магнітопроводом, який має вузькі постійно розімкнені губки. Дана конструкція трансформатора дозволяє легко проводити вимірювання струму в великому скупченні провідників і важкодоступних місцях.

При вимірі пікового значення споживаного струму (на прикладі потужного електричного чайника або офісного принтера) за допомогою АТК-2025 , Кнопки DATA HOLD і PEAK HOLD приладу фіксують на дисплеї поточне або пікове значення (від 800 мс).

Це дозволяє оптимізувати навантаження на окремі "промені" харчування розеток в приміщенні і виявити причину раптового спрацьовування автоматів захисту або перегоряння запобіжників.

Дізнатися більше і купити