Новини Харкова - ДТП в Харкові: Mercedes "закарбувала" Lanos в дерева, двоє загиблих (фото)

Daewoo Lanos викинуло в кювет / Фото УПД ГУНП в Харківській області

У Харкові сьогодні приблизно о 13:30 на перехресті Кільцевої дороги "Київ-Харків-Довжанський" та вул. Табірної сталося ДТП, в якому загинуло двоє людей. Про це повідомляє NewsRoom .

"42-річний водій автомобіля Mercedes прямував з боку Олексіївського житлового масиву в бік авторинку "Лоск", але несподівано виїхав на зустрічну і зіткнувся з стоячою на перехресті Daewoo Lanos ", - розповів заступник начальника відділу спеціальних заходів УПД ГУНП в Харківській області Олег Никоненко.

Читайте також Нардеп Барна госпіталізований після ДТП на площі Перемоги в Києві

Від зіткнення автомобіль Daewoo Lanos викинуло в кювет, де він врізався в дерева. 31-річний водій і 25-річна жінка-пасажир, які перебували в "Ланосі", від отриманих травм загинули на місці.

Mercedes виїхав на зустрічну і зіткнувся з стоячою на перехресті Daewoo Lanos / Фото УПД ГУНП в Харківській області

42-річний чоловік, що їхав за кермом автомобіля Mercedes, був госпіталізований в лікарню швидкої і невідкладної допомоги. Наскільки важкі травми він отримав, поки невідомо.

На місці працює слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, розслідуванням події буде займатися прокуратура, так як загиблий водій "Ланоса" - співробітник поліції охорони.

Нагадаємо, днем ​​раніше, 14 червня, в Харкові на перехресті Плеханівській і Балашовського проїзду відбулося зіткнення Daewoo Lanos і трамвая . Після зіткнення рейковий транспортний засіб протягло легковик ще 9 метрів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter