Палац спорту «Буртаси» - Спортивні об'єкти - Про Спартакіаді - Четверта літня спартакіада ​​учнів Росії, Пенза 2009

Палац спорту «Буртаси»

Палац спорту «Буртаси»

Адреса: 440000, г.Пенза, проспект Будівельників, 96

Телефон: (8412) 200-852

Факс: (8412) 200-865

сайт: www.burtasy.ru

E-mail: [email protected]

Палац спорту "Буртаси" побудований в 2008 році і є одним з найбільших центрів спортивної та художньої гімнастики Росії. На його території створена сучасна база для проведення навчально-тренувальних зборів, є всі умови для поєднання проживання, харчування та тренувань в одному місці. Крім того, двері ДС "Буртаси" завжди відкриті для городян і, зокрема, для жителів мікрорайону Арбеково, найбільш густонаселеного району м Пензи, в цілях підтримки і розвитку здорового способу життя та залучення молоді до спорту. Арбеково є перспективним районом, з розвиненою інфраструктурою. Хороша транспортна доступність, банки, салони стільникового зв'язку, аптеки, ресторани, кафе, ряд великих торгових центрів.

Палац спорту "Буртаси" дозволив значно розширити можливості нашої школи гімнастики . В "Буртаса" розташовується великий гімнастичний тренувальний зал спортивної гімнастики зі змагальним помостом Янсен Фрітс. Тут же розташована арена з трибунами, розміром 72х44 метри (1700 посадочних місця) для занять художньою гімнастикою.

Відкриття Палацу спорту відбулося в лютому 2008 року і в цьому ж місяці було проведено Чемпіонат і Кубок Росії зі спортивної гімнастики, в якому взяли участь найсильніші спортсмени Росії, кандидати в Олімпійську збірну РФ.

У січні 2009 року планується відкриття другої черги Палацу спорту. Вона включає в себе сучасний фітнес центр , Загальною площею 1700 м2,, з двома залами -аеробікі і атлетичної підготовки; сауни і два басейни. Один басейн (50 м * 25 м) призначений для плавання. Другий - для стрибків воду (24х22 м). У басейнах будуть займатися вихованці спортивних шкіл з плавання та стрибків у воду, проводитимуться заняття з аквааеробіки. Решту часу буде використано для сімейних відвідувань та відпочинку жителів міста. Також в другу чергу увійдуть ресторани російської та італійської кухні на 100 посадкових місць кожен і медичний центр.

При Палаці спорту "Буртаси" працює комфортабельний готель на 105 номерів, серед яких номери різної категорії.

У номерах - комфортабельні меблі, холодильники, пластикові панорамні вікна, бездротовий інтернет (WI-FI). Ванні кімнати обладнані душовими кабінами, зручними ваннами, сучасною сантехнікою, банними при-належність та косметичними засобами.

На території Палацу спорту "Буртаси" знаходяться:

  • Конференц-зали на 60 місць і 40 місць для проведення конференцій, тренінгів, майстер-класів
  • Кімната для переговорів на 15 місць

Конференц-зали обладнані екранами, мультимедійними проекторами та іншим необхідним обладнанням.

І на завершення, хотілося б відзначити, що Палац спорту "Буртаси" є унікальним комплексом, аналогів якому немає ні в Росії ні в Європі. Знаменною став приїзд в січні 2008 року під ДС "Буртаси" на церемонію відкриття Року Сім'ї в Пензенській області Президента РФ Володимира Путіна і 1-го віце-прем'єра Уряду РФ Дмитра Медведєва. Володимир Путін і Дмитро Медведєв по достоїнству оцінили новий спортивний комплекс і підтвердили безперечні перспективи його розвитку в майбутньому.