Роботодавців попросили дати москвичам вихідний в день відкриття ЧС-2018

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: портал Москва 24 / Микита Симонов   Сергій Собянін попросив керівництво столичних підприємств і організацій надати працівникам вихідний день 14 червня, на честь відкриття чемпіонату світу з футболу FIFA 2018

Фото: портал Москва 24 / Микита Симонов

Сергій Собянін попросив керівництво столичних підприємств і організацій надати працівникам вихідний день 14 червня, на честь відкриття чемпіонату світу з футболу FIFA 2018.

"Я, користуючись нагодою, хотів би звернутися до керівників підприємств та організацій - по можливості дати своїм працівникам вихідні, особливо 14 числа, якщо це можливо, щоб вони не потрапили в пробки і не виникли транспортні проблеми", - заявив мер під час відкриття міського оперативного штабу ЧС-2018.

Автомобілістів під час відкриття турніру глава міста попросив використовувати громадський транспорт.

Раніше повідомлялося, що Центр управління пасажирськими перевезеннями на базі ситуаційного центру ЦОДД займеться контролем дорожньої ситуації в місті та області на маршрутах руху вболівальників і команд. На місці регулювати потоки будуть ГИБДД і співробітники "Дорожнього патруля", які пройшли навчання англійської мови .

Про обстановці на дорогах у стадіонів городян поінформують майже 30 спеціальних мобільних екранів. На них покажуть шлях до арен, а також основні перекриття в місті.

У метро, ​​щоб впоратися з пасажиропотоком під час турніру запустять додаткові поїзди . За кілька годин до початку матчів склади курсуватимуть в режимі години пік.

Поділитися в соціальних мережах: