Рух транспорту в Волгограді на футбольні матчі ЧС-2018

  1. Маршрути атвобусов-шатлів ЧС-2018 у Волгограді
  2. Маршрути автобусів у дні ЧС-2018 у Волгограді
  3. Маршрути тролейбусів в дні ЧС-2018 у Волгограді
  4. Швидкісні трамваї в дні ЧС-2018 у Волгограді
  5. Де залишити машину в Волгограді на ЧС-2018
  6. Що подивитися в Волгограді?
  7. Де шукати дешеві авіаквитки в Волгоград?

У дні проведення спортивних заходів в рамках Чемпіонату світу з футболу FIFA 2018 у Волгограді для зручності волгоградцев і гостей міста будуть задіяні спеціальні схеми руху маршрутів громадського транспорту.

18, 22, 25 і 28 червня громадський транспорт перейде на особливий режим роботи за 6 годин до початку матчів і повернеться до колишнього режиму через 4 години після закінчення футбольної зустрічі. Так, наприклад, 18 червня гра між збірними Англії та Тунісу стартує о 21.00, і громадський транспорт почне працювати в спеціальному режимі тільки з 15.00. А от матчі 25 і 28 червня почнуться о 17.00, тому режим роботи транспорту зміниться вже з 11.00 і орієнтовно до 23.00.

У ці дні в Волгограді трамваї, тролейбуси, автобуси, маршрутки, автобуси-шатли і електрички будуть працювати в посиленому режимі, громадський транспорт змінить маршрути і розклад руху. Детальну інформацію дивіться нижче.

Крім електрички в аеропорт, пустять додатковий електропоїзд від ТРЦ «Акварель» до Мамаєва кургану з зупинкою на ж / д вокзалі.
Детальніше як дістатися з аеропорту в місто дивіться тут .

У дні проведення матчів для уболівальників при пред'явленні одночасно паспорта вболівальника і квитка на сьогоднішню гру проїзд в міському муніципальному транспорті буде безкоштовним.

Маршрути атвобусов-шатлів ЧС-2018 у Волгограді

У дні матчів 18, 22, 25 і 28 червня

У дні матчів 18, 22, 25 і 28 червня

Для гостей FIFA 2018 на дороги Волгограда вийдуть автобуси шатли, які будуть безкоштовними для всіх.

  • Шаттл S1 «Стадіон - Аеропорт» буде робити зупинки у фанфеста на перехресті вулиць Комсомольської та набережній 62-ї Армії, на ж / д вокзалі Волгоград-1, на транспортно-пересадочному пункті у «Ашана» на Землячки.
  • Шаттл S2 «Стадіон - ж / д вокзал» буде заїжджати на «Фестиваль уболівальників».
  • Шаттл S3 «Стадіон - Тракторна» піде від стадіону через «Фестиваль Вболівальників» і «Залізничний вокзал» на Другу подовжню, зробить зупинку у ТРК «Комсомолл», потім по Першій поздовжньої до Тракторозаводского району.

З шостої ранку до години ночі шатли будуть ходити з інтервалом 2 - 15 хвилин.

У нематчеві дні

З 14 червня до 15 липня 2018 з шостої ранку до години ночі в нематчеві дні до «Фан Зони» будуть ходити шатли з буквою «К», з оплатою проїзду по міському тарифу - 20 рублів (18 рублів за карткою «Хвиля»). Можна скористатися проїзними.

  • Шаттл S1к: «Аеропорт» - «Парковка Ашан» - «Вокзал» - цілодобово.
  • Шаттл S2к: «Вокзал» - «Фан-Зона».
  • Шаттл S3к: «Фан-Зона» - «Вокзал» (вул. Пархоменко) - «Парковка Комсомолл».

Пархоменко) - «Парковка Комсомолл»

Маршрути автобусів у дні ЧС-2018 у Волгограді

  • Автобус № 98 «ТРК« Комсомолл »-« Речпорт »на час ЧС-2018 після« Дитячого центру »піде по Робітничо-Селянської, згорне на Калініна, спуститься на набережну, зробить зупинку у інтерактивного парку« Росія Моя історія ».
  • Автобус №5 також буде ходити по вулиці Калініна.
  • Автобус №95 у дні матчів ЧС-2018 скасують. Буде випущено додатковий склад на маршрути автобусів № 20, 21 і 25.

Як будуть ходити річкові трамвайчики в дні ЧС-2018 у Волгограді

Річкові трамвайчики під час ЧС-2018 у Волгограді будуть ходити за звичайним розкладом. Відправлення - з 13, 14 і 16 причалів.

Маршрути тролейбусів в дні ЧС-2018 у Волгограді

Тролейбус № 10а піде по маршруту № 10 з кінцевою на Тулаков. Тролейбуси №9 і №12 в дні матчів за 6 годин до початку пустять по укороченим маршрутами від Спартановка до площі Відродження. Ходити тролейбуси будуть кожні 3 - 4 хвилини.

Швидкісні трамваї в дні ЧС-2018 у Волгограді

Швидкісні трамваї за 6 годин до гри перестануть ходити в Краснооктябрьский і Тракторозаводский райони. Трамваї пустять від станції «Ельшанка» до «ТРК« Європа Сіті Молл »кожні 2 - 3 хвилини.

Де залишити машину в Волгограді на ЧС-2018

У дні матчів чемпіонату в Волгограді працюватимуть відразу чотири перехоплюючі парковки. Футбольні вболівальники, які приїхали в Волгоград на особистому авто, зможуть залишити свій автомобіль у ТРЦ «Комсомолл» і ТРЦ «Ашан» в Дзержинському районі, а також в Тракторозаводском районі поруч із зупинкою «Хлібозавод». А від перехоплює паркування у ТЦ «Акварель» в Радянському районі спеціально для глядачів організують додаткові рейси електропоїздів.
Від парковок під час чемпіонату будуть ходити цілодобові автобуси-шатли, які доставлять футбольних уболівальників до стадіону «Волгоград Арена». Детальну інформацію про маршрути автобусах см. Вище.

Загальна кількість транспорту, який зможуть прийняти парковки, становить понад 3000 автомобілів і понад 80 автобусів. Дані парковки працюватимуть безкоштовно.

Що подивитися в Волгограді?

Що подивитися в Волгограді

Де шукати дешеві авіаквитки в Волгоград?

Скористайтеся зручною формою пошуку авіаквитків: введіть пункт відправлення та призначення і передбачувані дати поїздки, а потім натисніть «Знайти авіаквитки». Пошуковик підбере для Вас оптимальний маршрут і покаже мінімальну ціну серед авіакомпаній і агентств з продажу авіаквитків.

Де шукати дешеві авіаквитки в Волгоград?
Що подивитися в Волгограді?
Де шукати дешеві авіаквитки в Волгоград?