82769 Bukhara (Decori & Decori) - купити шпалери в Києві

Здійснити замовлення необхідних шпалер для стін «82769» наш Інтернет-магазин Вам пропонує розташована яка вгорі будь-якої сторінки

Здійснити замовлення необхідних шпалер для стін «82769» наш Інтернет-магазин Вам пропонує розташована яка вгорі будь-якої сторінки.

Корисно знати про шпалери 82769 Bukhara (Decori & Decori)
Миттєво і зручно нанести шпалери на стінах в житловому приміщенні можливо завдяки, рулону зручного розміру 1.0 x 10м. Шпалери 82769 Bukhara (Decori & Decori) мають Сірий колір полотна шпалер, що разом з типом малюнка «візерунки» надасть можливість для створення прекрасного дизайну приміщення, впишуться в інтер'єр.

Нова сучасна колекція «Bukhara» створена була спеціально нести тепло і затишок, ще вона гармонує красою і елегантністю. Візуально збільшить вашу кімнату, заллють світлом і вишуканістю.

Шпалери 82769 представлені в колекції «Bukhara» придумані, а так само віддруковані всесвітньо відомим виробником «Decori & Decori». Локалізація центрального офісу даного бренду - Італія. Decori & Decori постарався охарактеризувати себе таким як знаменитий високою якістю.
Ще ви знайдете масу корисної в категорії шпалери для вітальні

Основні характеристики:

  • Колір сірий
  • Малюнок - візерунки
  • Для приміщення - вітальня
  • Розмір рулону - 1.0 x 10м
  • Вид шпалер - вінілові на флизелиновій основі

Дуже швидко придбати у нас шпалери на стіни 82769 Bukhara (Decori & Decori) і інший товар який Вам походить можна зателефонувавши за номером телефону +38 (095) 195-69-09 ще є можливість відіслати листа на ел. пошту [email protected].

Замовляйте! Чекаємо на Ваші замовлення!