Ароматний харчо з бараниною

Marisha kiev Кухарчук 1 рівня

  • 21 квітня 2018, 15:17
  • 3976

Ароматний суп харчо з молодою бараниною підкорить серце як гурманів, так і новачків на кухні. Густий, наваристий і дуже смачний грузинський суп - відмінна ідея як для звичайного обіду, так і для частування гостей. Для любителів гострого і м'ясоїдів цей суп стане одним з улюблених. Грузинська кухня сповнена прянощів і ароматів, вони точно знають толк в м'ясних стравах! Рекомендується готувати бульйон з м'яса баранини або телятини.

Рекомендується готувати бульйон з м'яса баранини або телятини

Поставити вариться бульйон на 1,5 години на маленькому вогні. У воду додати цибулю, часник, лавровий лист, палички від кінзи або петрушки, можна так само корінь селери. Не забувати знімати піну.

Не забувати знімати піну

Обсмажити спершу цибулю з коренем петрушки, додати 5 ст. ложок лечо, болгарський перець, сушений перець чилі (можна свіжий), волоські горіхи і приправу для харчо (я купила на ринку у грузин вже готову суміш, якщо немає то додати хмелі-сунелі). У мене приправа вже солона тому я не підсолювати бульйон і заправку, але ви підсолити за смаком.