«Брасерія» - місце, де ділові люди невимушено обговорюють справи за смачною вечерею або обідом

6.07.2017

У відомому казанському ресторані професійно організують будь-банкет або конференцію «під ключ» - за смаком і бюджету замовника

«Брасерія» - дивовижний ресторан! Тут проводять не тільки дні народження в тісному колі, а й з розмахом, на півтори сотні гостей, весілля та ювілеї. Швидко і смачно обідають підприємці. Стають постійними клієнтами багато сімей з дітьми. Охоче ​​виступають естрадні зірки. А меню радує стравами російської, татарської, італійської кухні ... Про все це «БІЗНЕС Online» розповіла арт-директор ресторану Еліна Зоріна.

Про все це «БІЗНЕС Online» розповіла арт-директор ресторану Еліна Зоріна

І БІЗНЕСМЕНИ, І СІМ'Ї, І ГОСТІ Казані ...

- «Брасерія» не рядовий ресторан, у нього напрочуд цікава історія?

- Вона почалася ще в XIX столітті у Франції. Брасерія тоді була особливим міським закладом, своєрідним симбіозом між рестораном, пабом і кафе і користувалася приголомшливою популярністю. Це було надзвичайно модне місце зустрічі не тільки богеми - музикантів, художників, письменників, - але і взагалі представників різних верств суспільства. Причому будь-який з них відчував себе тут затишно і комфортно, можна сказати, як вдома. Ось цю чудову розкуту і доброзичливу атмосферу ми постаралися зберегти і в нашому ресторані - в концепції закладу, підбираючи інтер'єр, створюючи меню і карту бару, вибудовуючи самі доброзичливі відносини з клієнтами. Подивіться самі, як приємно оформлені всі наші зали, які цікаві деталі використовуються в декорі: незвичайний годинник, веселі статуетки, настінні тарілочки, картини з чудовими пейзажами ...

- Хто ваші клієнти? Хто найчастіше приходить в «брасерії»?

- Як і годиться в закладі такого типу ще з XIX століття, до нас приходять дуже різні відвідувачі. Наприклад, ділові люди, бізнесмени, щоб пообідати, повечеряти в затишній атмосфері, нерідко, щоб обговорити щось зі своїми партнерами. Дуже часто приходять цілі сім'ї і з маленькими діточками, і з тими, хто доросліші, щоб якась подія відзначити, а частіше - просто повечеряти. Багато такі сім'ї стали нашими постійними клієнтами. Парижани в позаминулому столітті вважали брассерии природним продовженням будинку. Нас радує, що казанці охоче продовжують цю традицію, тим більше що ми раз на місяць проводимо дитячі заходи саме для сімей: з аніматором, з яскравим шоу, з подарунками хлопцям. Такі свята завжди проходять у нас на ура.

- А яке у вас меню?

- Меню у нас з таким асортиментом, який, напевно, можна знайти далеко не у всіх ресторанах. Це татарська, російська, італійська, японська кухні, а також і м'ясо на грилі, і стейки, і риба - будь-який відвідувач знайде те, що йому до смаку. Піцу любите - є піца, роли любите - є роли ... А фішка нашого ресторану - м'ясо на вугіллі, від нього чоловіки в захваті. Особливо хочу відзначити національну кухню: гостей міста казанці спеціально приводять до нас, щоб пригостити татарської випічкою. Навіть в бізнес-ланч можна замовити - і наші клієнти охоче замовляють - страви з баранини, кистибий, ечпочмакі ... У нас працюють кухарі-професіонали, тому всі страви виходять дуже смачними.

У нас працюють кухарі-професіонали, тому всі страви виходять дуже смачними

- Який у вас середній чек?

- 2 тисячі рублів на людину. А вартість бізнес-ланчу, який ми пропонуємо з 12 до 16 годин і який користується великою популярністю, починається від 60 рублів. При цьому діє знижка в 10 відсотків на основне меню, зазвичай ще й буває багато всяких акцій. І, що важливо для наших клієнтів, кожен з них сам вибирає, що замовити, - підкреслю ще раз, що вибір страв у меню у нас просто величезний. Наш ресторан відкривається в 10 ранку спеціально, щоб працюючі люди могли у нас без проблем поснідати. Дуже зручні такі сніданки і для туристів, які приїхали до нашого міста, також ми працюємо з турфірмами.

«ПРИХОДЯТЬ, А ДЛЯ НИХ УЖЕ накрити стіл, НА НЬОМУ ЗАКУСКИ, САЛАТИ, НАПОЇ ...»

- У «брасерії» відразу три банкетні зали ...

- Наш ресторан дворівневий. Основний зал на першому поверсі і два зали на другому використовуються і для обслуговування звичайних відвідувачів, і як банкетні, якщо проводиться якийсь захід. Найбільший зал - на першому поверсі, він вміщує 160 осіб. Тут велика сцена, є светоаппаратура, звукоапаратура, по всьому залу розташовані екрани. Основний зал на другому поверсі вміщує до 70 осіб, там теж є апаратура, екрани. Є також, як ми її називаємо, кругла зона, огороджена красивими шторами і з великим круглим столом. Її часто використовують для міні-банкетів. Вона теж служить відмінною сценою. Місткість третього банкетного залу, він же караоке-зал, - до 25 осіб. До слова, караоке у нас є і на першому поверсі.


- Коли у вас замовляють зал, ви допомагаєте клієнтам його оформити, зробити програму проведення свята?

- Звичайно! У нас над цим працює ціла команда. Коли до нас приходить замовник, у якого, наприклад, весілля і він хоче провести її у нас, ми можемо організувати її «під ключ» за смаком і бюджету замовника. Починаючи з входу в ресторан: як він буде виглядати і хто буде зустрічати гостей, а після заходу - проводжати, яка буде розважальної програма ... Безумовно, ми допомагаємо і скласти святкове меню. Також ми співпрацюємо з фірмами, які займаються декором - у них для наших замовників досить вигідні умови. Зараз в «брасерії» практично кожні вихідні проходять весілля, банкети, дні народження. Восени до цього додадуться концерти. У нас є хороший досвід проведення, наприклад, татарських концертів за участю зірок - людям дуже подобається. Ми заздалегідь повідомляємо про таких концертах на своєму сайті, в соціальних мережах, а також всім, хто підписався на отримання наших новин по електронній пошті або по телефону. Заявок буває багато, люди заздалегідь визначаються зі столиком і роблять замовлення: приходять, а для них вже накритий стіл, на ньому закуски, салати, напої ...

- А можна провести в «брасерії», скажімо, ділову конференцію?

- Вони проходять досить часто, тому що наш ресторан якраз дуже підходить для проведення подібних заходів. Кожен з трьох наших банкетних залів обладнаний таким чином, що в будь-якому з них можна провести конференцію з більшим чи меншому кількістю учасників. Різна місткість залів дозволяє провести захід різного формату - від міні-конференції до масової. У всіх залах є, хочу нагадати, светоаппаратура і звукоапаратура, проектори, мікрофони, великі екрани, які розташовані так, що їх видно з будь-якого місця, тобто створені всі умови.


- Які плани щодо розвитку ресторану? Чим ще хочете здивувати і порадувати клієнтів?

- Завжди є, куди розвиватися. Ми постійно вдосконалюємо кухню, пропонуємо нові страви. Робимо все, щоб всі без винятку, 100 відсотків гостей залишалися задоволеними. Є цікаві задумки по музичній програмі. Восени у нашого ресторану день народження - він успішно працює вже три роки. Не буду розкривати всіх секретів, але наших клієнтів чекають дуже приємні сюрпризи.

На правах реклами

Адреса: місто Казань, провулок Дуслик, 8 (азинів 1, Великі Ікла)

Режим роботи:

нд - чт: 11:00 - 1:00

пт - сб: 10:00 - 02:00

Тел .: 222-55-55

Електронна пошта: [email protected]

Соціальні мережі: vk.com/brasseria_kazan , instagram.com/brasseria_kazan

«Брасерія» не рядовий ресторан, у нього напрочуд цікава історія?
Хто ваші клієнти?
Хто найчастіше приходить в «брасерії»?
А яке у вас меню?
Який у вас середній чек?
Коли у вас замовляють зал, ви допомагаєте клієнтам його оформити, зробити програму проведення свята?
А можна провести в «брасерії», скажімо, ділову конференцію?
Які плани щодо розвитку ресторану?
Чим ще хочете здивувати і порадувати клієнтів?