День міста Москва 2017

  1. Святковий феєрверк
  2. Фестиваль «Яскраві люди»
  3. Фестиваль «Театральний марш»
  4. Безкоштовне відвідування музеїв
  5. Безкоштовні екскурсії

9 і 10 вересня Москва відзначить 870 років з дня заснування. Цього року День міста пройде в стилі російського авангарду більш ніж на 50 майданчиках. Під слоганом «Москва - місто, де створюється історія» будуть об'єднані сім тематик, присвячених важливим віх історії столиці. Центром народних гулянь стане Тверська вулиця. 9 і 10 вересня Москва відзначить 870 років з дня заснування

День міста Москва 2017

З 1 по 10 вересня з нагоди ювілею на майданчиках в центрі міста і в усіх округах столиці пройде фестиваль «Ювілей Москви 870», присвячений видатному внеску нашого міста і його жителів в російське і світової спадщини.

Всього буде сім основних тематик, сім слоганів: «Москва підкорює», «Москва творить», «Москва будує», «Москва ставить рекорди», «Москва винаходить», «Москва відкриває» і «Наші перемоги».

Тут розкажуть про досягнення столичних інженерів і винахідників, про діячів театру, композиторів, про відомих у всьому світі міських спорудах, про вчених і винахідників, про значущі військових кампаніях - від заснування Російської держави до Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

День міста Москва 2017

Кульмінацією урочистостей стануть святкування Дня міста, які відбудуться 9 і 10 вересня. Однією з головних майданчиків стане вулиця Тверська, на якій оживе історія московських відкриттів, перемог, здобутків.

Жителів і гостей столиці чекають пізнавальні лекції, інтерактивні вистави, концерти, сцени з прославлених вистав московських театрів, видовищні спортивні та наукові шоу, зустрічі з видатними москвичами.

Святковий феєрверк

9 вересня Москва відзначить свій 870-й День народження, в цей день о 21:00 по всій столиці прогримлять святкові салюти і феєрверки.

В небо запустять «півонії», «хризантеми», «змійки», «сердечка», мерехтливі фігури та інші барвисті малюнки. Всього над містом прозвучить 13 260 залпів.

Детальніше: https://kudamoscow.ru/event/saljut-na-den-goroda-moskvy-2017/

ru/event/saljut-na-den-goroda-moskvy-2017/

День міста Москва 2017

Фестиваль «Яскраві люди»

9 і 10 вересня, в рамках святкування Дня міста, в Парку Горького пройде 6-й щорічний міжнародний фестиваль «Яскраві люди»: відвідувачі побачать масштабні шоу від театрів Італії та Франції і прем'єрні постановки вуличних театрів Росії.

Шоу вуличних театрів Франції, Італії та Іспанії, масштабна театральна постановка «Кольорові сни», що створюється спеціально до події, і виступи кращих російських незалежних театральних проектів - стануть головним на фестивалі, що збирає сотні учасників і тисячі глядачів в єдиному дійстві.

Детальніше: https://kudamoscow.ru/event/festival-jarkie-ljudi-2017/

Фестиваль «Театральний марш»

9 вересня в саду «Ермітаж» у рамках святкування Дня міста пройде «Театральний марш» - наймасштабніший в Росії фестиваль театрального мистецтва під відкритим небом.

У 12-годинному марафоні представлять свої вистави кращі московські театри: Музичний театр імені К. С. Станіславського і В. І. Немировича-Данченка, «Балет Москва», «Школа драматичного мистецтва», Театр на Таганці, Театріум на Серпуховке, «Школа сучасної п'єси »і багато інших.

Детальніше: https://kudamoscow.ru/event/festival-teatralnyj-marsh-2017/

ru/event/festival-teatralnyj-marsh-2017/

День міста Москва 2017

Безкоштовне відвідування музеїв

У другі вихідні вересня, коли москвичі святкуватимуть День міста, виставкові зали та галереї, підвідомчі Департаменту культури Москви, можна відвідати абсолютно безкоштовно. Редакція «KudaMoscow» представляє повний список установ, безкоштовно відкривають свої двері 9 і 10 вересня.

Детальніше: http://kudamoscow.ru/event/besplatnoe-poseschenie-muzeev/

Безкоштовні екскурсії

З 12 серпня по 10 вересня, в рамках святкування Дня міста, пройдуть безкоштовні екскурсії від проекту «Гуляємо по Москві». Напередодні 870-річчя Москви екскурсоводи підготували популярні туристичні маршрути і малознайомі міські скарби.

Всього буде організовано 50 пізнавальних прогулянок по знаковим столичним маршрутами. Приєднатися до екскурсій може будь-який бажаючий абсолютно безкоштовно.

Детальніше: https://kudamoscow.ru/event/besplatnye-ekskursii-ko-dnju-goroda-moskvy-2017/

Дізнатися подробиці можна на сайті організаторів: https://cityday.moscow

На нашому сайті ви знайдете всю інформацію про подію день міста Москва 2017.

Кудамоскоу - це інтерактивна афіша найцікавіших подій Москви.

Кудамоскоу в курсі всіх подій, які пройдуть в Москві.
Якщо ви знаєте про подію, якого немає на сайті, повідомте нас !