«Група ГАЗ» презентує нові лінійки транспорту на виставці Busworld Russia 2018

Автор: Прогрес Технологій 729 Переглядів

На виставці Busworld Russia 2018 в Москві «Група ГАЗ» покаже нові розробки в сфері пасажирських автоперевезень. Компанія повідомила в своєму прес-релізі про майбутню презентації автобусів нового покоління від Лікінський, Павловського автобусного заводів і Горьковського автозаводу - підприємств, які входять до «Групи ГАЗ». На деяких з них реалізовані технології автоматичної допомоги водієві ADAS і off-board-система, яка діагностує стан основних механізмів транспорту і віддалено відправляє інформацію про них диспетчеру. Повідомляється про те, що вся лінійка нових автобусів буде доступна для маломобільних пасажирів.

Одним з найцікавіших об'єктів експозиції стане нова розробка компанії - безпілотний автомобіль «ГАЗель NEXT», який був створений на базі електробусів, випущених раніше. Машина оснащена сучасною системою навігації, яка допомагає здійснювати пересування без критичних проблем при складних погодних умовах і різному стані доріг.

Машина оснащена сучасною системою навігації, яка допомагає здійснювати пересування без критичних проблем при складних погодних умовах і різному стані доріг

Також, компанія вперше покаже оновлений автобус «Вектор NEXT» у модифікації «Доступне середовище» з подовженим кузовом. Буде представлена ​​нова версія автобуса Cruize для міжміських перевезень, який оснастять системами ADAS і off-board. «Група ГАЗ» продемонструє електробус з можливістю швидкої підзарядки , Подовжений російський низькопідлоговий автобус моделі ЛіАЗ 6213 і низькопідлоговий мікроавтобус «ГАЗель NEXT». Останній зразок переобладнаний для місткості більшої кількості людей і доступності для людей з обмеженими можливостями.

Другий міжнародний салон Busworld Russia 2018 пройде з 23 по 25 жовтня в Москві. У ньому візьмуть участь такі компанії як «Алькор», «КамАЗ», MAN, HÜBNER і багато інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Поділитися статтею