ВОЯЖТУР | статті | Зимові розпродажі 2012/2013

Париж

Зимові розпродажі в Парижі в цьому сезоні будуть проходити з 9 січня по 12 лютого. Вас чекають грандіозні знижки практично у всіх магазинах столиці Франції. Іноді знижки доходять до 90%! Ви можете купити стильні дизайнерські речі Diesel, Adidas, Nike, D & G і багатьох інших за викидними цінами.

Забудьте про шопінг на Єлисейських Полях: цей район Парижа сповнений неонових вогнів, але зараз його магазини розраховані виключно на погано інформованих туристів. У кварталі Маре розташовані магазини, де в даний час представлені найактуальніші і спокусливі колекції. Плас-Вендом і вулиця Сент-Оноре - район ювелірних ділків і найпопулярніших французьких брендів: наприклад, Hermès і Colette. Авіатури в Париж на період зимових розпродажів ми рекомендуємо бронювати заздалегідь.

Авіатури в Париж   на період зимових розпродажів ми рекомендуємо бронювати заздалегідь

Рим

Сезон розпродажів в Римі та інших містах Італії починається в перший тиждень січня. Потім протягом 2 місяців магазини, моли і аутлет розпродають речі з дисконтом до 60%. Зрозуміло, у виграші будуть тільки ті, хто встигне приїхати в Рим якомога раніше. Головні вулиці для шопінгу в Вічному місті - Via del Corso, Via Condotti, Via Nazionale і Via Cola di Rienzo (в минулі роки в період зимових розпродажів по цих вулицях курсував спеціальний безкоштовний автобус). Аутлети Castel Romano Designer Outlet і Fashion District Valmontone також не розчарують вибором модних виробів.

Приємний нюанс: італійські закони зобов'язують продавців чітко вказувати на ціннику не тільки вартість товару в період розпродажів, але також його колишню вартість і точний розмір знижки. Деякі продавці відмовляються приймати за товари на розпродажі платежі по карті, проте, майте на увазі, що це незаконно: якщо в інші періоди безготівковий розрахунок можливий, власники магазину зобов'язані і інші дні приймати платежі по карті. Під час зимових турів в Рим можна не тільки зробити вигідний шопінг, але і познайомитися з визначними пам'ятками міста.

Під час зимових   турів в Рим   можна не тільки зробити вигідний шопінг, але і познайомитися з визначними пам'ятками міста

Лондон

У британській столиці розпродажі проходять щорічно, в грудні - січні. Одне з найпривабливіших місць і для жителів міста, і для туристів - магазин Selfridges на Оксфорд-стріт. Знижки на одяг, взуття та аксесуари відомих брендів в цей період досягають 75%. Крім того, можна вигідно придбати меблі та електротовари.

Найбільш завзяті любителі шопінгу в Лондоні з нетерпінням чекають першого дня розпродажів в Harrods. Предмети розкоші в січні продаються зі знижкою до 75%. Сейлзи в самому знаменитому лондонському універмазі тривають протягом місяця. Дисконтні акції поширюються не тільки на одяг, але і на іграшки та продукти харчування. У період свят тури в Лондон користуються величезною популярністю!

Мілан

Зимові розпродажі в Мілані відкриються 5 січня 2013 і триватимуть до 60 днів! Шопінг в Мілані - це набагато більше, ніж просто похід по магазинах: засіб від стресу, стиль життя і приємне заняття для багатьох їхніх нас. З Італії можна привезти хороші вироби з шкіри (взуття, куртки, сумки), чудову одяг італійських модельєрів, трикотаж, красиву білизну, фарфор, кришталь, прикраси і біжутерію, сувеніри, рами для картин в старовинному стилі або виготовлену на замовлення копію старовинної статуї. Для Вас ми підготували спеціальна пропозиція на зимові розпродажі в Мілані .