Завантажити Безкоштовно Тести з правил дорожнього руху 2011

Також Ви знайдете і самі офіційні екзаменаційні квитки в форматі pdf, які можна використовувати для підготовки до. Зміст квитків повністю відповідає офіційним квитках ДАІ. Завантажити Екзаменаційні білети ПДР 2017 (CD) безкоштовно на. Іспит ПДД за квитками ДАІ 2017 онлайн-тест Правила дорожнього руху ПДР України. Все для підготовки водія.

Правила дорожнього руху Республіки Білорусь. Увага! Вийшов у продаж новий диск з тестами для підготовки до здачі іспитів у ДАІ. Він також призначений для підготовки до здачі заліків та іспиту в Автошколі!

У чому принципова відмінність нового диска від інших? Він містить 2. 50. ПДР та інших предметів, що вивчаються в автошколі; 1.

D- графіки. Крім того, в ньому реалізований метод «родинних питань», що полягає в зміні питання або заміні зображення питання при повторному рішенні глави або квитка, що не дає можливості зазубрити наявні питання і підвищує шанси на здачу іспиту в ДАІ, де питання також можуть бути змінені. Новий диск доповнено ілюстрованим електронним конспектом, що містить 3. D- ілюстрації, фотографії дорожніх ситуацій, «запоминалки ПДР», таблиці та схеми, які, безсумнівно, спростять вивчення Правил дорожнього руху. «Правила дорожнього руху.

«Правила дорожнього руху

Підготовка до теоретичного іспиту в ДАІ ». CD - диск. Призначення: Удосконалення та перевірка знань з навчальних предметів, підготовка до теоретичного іспиту в ДАІ. Зміст: Тести з предметів, що вивчаються відповідно до п. СТБ 2. 19. 1. 2 2. Ілюстрований план-конспект з досліджуваних предметів.

Переваги: ​​Вирішення питань з наступною зміною питання при повторному його вирішенні або зі зміною черговості варіантів відповідей. Наявність питань для водія вантажного автомобіля з технічно допустимою загальною масою до 3,5 тонни, а також для мотоциклістів. Застосування в зображеннях до питань 3. D - моделювання, що поліпшує сприйняття питання і його проектування на реальні дорожні умови. Застосування зображень при постановці питань по Оутс і БД. Застосування нових способів постановки та зображення питань. Збільшена база питань (більше 2 5.

Суворе відповідність схем розстановки технічних засобів організації дорожнього руху діючим ГОСТам. Перший електронний конспект з досліджуваних предметів. Відсутність обмежень на застосування ілюстрацій в порівнянні з паперовими посібниками по ПДР.

Можливість повноцінної самопідготовки в разі пропуску занять в автошколі з поважних причин. Якщо Ви хочете отримати додаткову інформацію за програмою ADrive, Ви можете зателефонувати за телефонами: 1. Магазин "Світоч" проспект Переможців, 1. Магазини мережі. Прітицкого, 9.

МТС, Velcom, life:). Руссіянова, 4, ст. МТС, Velcom, life:). Сурганова, 2. 1, ст.

МТС, Velcom, life:). Прітицкого, 8. 3, ст. Завантажити Форма Декларація По Податку На Майно Організацій Детальніше . МТС, Velcom, life:).

МТС, Velcom, life:). Могилевська, 5. Б, ст. МТС, Velcom, life:). МТС, Velcom, life:). Кисельова 1. 2; 7. Віри Хоружей 6. Б, ТЦ. Мінськ, підземний перехід ст.

Мінськ, ст. м. Кам'яна Гірка; 1. Мінськ вул Кульман 9, ТЦ Монетка місце 6 (сектор 2. ІП Бардулев Д. В .; 1. Магазин. Мінськ, вул. Лобанков 9. 4 бокс 1а; 1. Мінськ, Привокзальна площа, 5, будівля ж / д вокзалу. Нульовий поверх, біля ескалатора.

Ціна диска в цьому магазині - 1. Мінськ, ст. метро пл. Якуба Коласа, підземний перехід до Комаровскому ринку; 1. Незалежності, 1. Мар'їна Горка, будівля ж / д вокзалу.

Могильов і Могилевська область. Могильов, вул Першотравнева 6. Могильов, вул. Королева, 3.

Першотравнева, підземний перехід; 3. Могильов: вул.

Першотравнева, 4. 2, магазин. Лазаренко 7. 3 А, 2-й поверх, пав.

Терьохіна 1 й поверх, т / о. Ленінська, 8. 5, тел. МТС, Velcom, life:); 5. Бобруйськ, магазин.

Максима Горького, 3. Леніна, біля міського універмагу) 6. Крічев, м- р Комсомольський, 2а ТЦ Гарант,. Осиповичі, будівля ж / д вокзалу; Гомель і Гомельська область. Завантажити Драйвера Samsung Ml-1865 тут . Тут можна придбати диск або потренуватися на комп'ютері зі встановленою програмою.

Повний курс теоретичного навчання в автошколі. Вартість тренування 5. Радянська, 6. 0, універмаг. Мазурова 7. 9 пав. ТЦ. 6. 95 2. 5 2. МТС, Velcom, life:); 5.

Урицького, 8. 8а (8. Вітебськ, вул. Леніна, 6. МТС, Velcom, life:); 3. Салон стільникового зв'язку МТС, м Островського, д. 1.

Салон стільникового зв'язку МТС, м Оршанская, 2. 6а; 5. Горького, 9. 1; 2. Горького, 9. 0; 4.

Радянська, 1. 8, ТД «Німан», тел. МТС); 5. Валківська, вул. Горбатова, міні-ринок, пав. ІП Кароза; 6. 6. 95 2. МТС, Velcom, life:); ТЦ «Корона» - вул. Московська, 2. 10; Автошкола ДОСААФ - вул.

Янки Купали, 1. 09. Барановичі: магазин. Радянська, 7. 3; магазин . Леніна, 9; магазин .

Леніна, 1; 4. Панасюк: магазин. Першотравнева, 1. 41; магазин . Леніна, 4а; магазин .

Леніна, 2. 9. 5. Ждановичі, вул. Сонячна, д. 4тел. Підготовка до теоретичного іспиту в ДАІ »: для версії 1. ПДР 2. 01. 5 року можна скачатьздесь.

Розмір 4. 4,5 МБ (4. Підтримка припинена 2. Розмір 3. 43 МБ (3. Підтримка припинена 2. X до версії 1. 3. Розмір 3. 85 МБ (4. Поточна версія програми.

Версію програми можна побачити зліва внизу у вікні, яке з'являється при запуску програми. Зразок вікна c версією програми можна побачити тут. Оновлення підходить тільки для ліцензійного диска. Викачане і встановлене оновлення без раніше встановленої програми з диска працювати не буде. Упевненості на дорогах і безпеки на перехрестях! Якщо хочете отримати додаткову інформацію про диск, залиште свої контактні дані. Драйвер Hp 1320 Завантажити далі .

У чому принципова відмінність нового диска від інших?